Tuinontwerp

Om het mooiste resultaat te verkrijgen bij de aanleg van een tuin adviseren wij u van te voren een ontwerp te laten maken. In een tuinontwerp worden zaken als bestrating, afscheidingen, gazons, vlonders waterpartijen, beplanting etc. duidelijk ingetekend zodat er een mooi samenhangend geheel ontstaat. Bij het ontwerp wordt niet alleen naar deze tastbare zaken gekeken maar bijvoorbeeld ook of er praktische zitruimtes ontstaan, de stand van het zonlicht ten opzichte van de tuin etc.

Naar aanleiding van een oriënterend gesprek met u maken wij een ontwerp. Tijdens dit gesprek proberen wij een zo duidelijk mogelijk beeld te vormen van uw stijl en wensen. Het kan ons aanzienlijk helpen als dan bijvoorbeeld foto’s of andere afbeeldingen kan laten zien van stijlen die u mooi vind. Aan het ontwerp kunnen later altijd nog aanpassingen gedaan worden. Als het ontwerp gereed is kunnen we wij hier een offerte bij maken zodat de kosten vooraf duidelijk zijn.

Het is ook mogelijk dat u zelf een ontwerp aanlevert dan kunnen wij aan de hand daarvan een offerte maken.

Als u het lastig vind om de materialen die in het ontwerp gebruikt worden van een plaatje uit te kiezen kunnen we altijd met u naar een van onze leveranciers gaan om de materialen in het echt te bekijken.website door Design and Such